Gdje ste “smješteni”?

Središnje mjesto nam je Osijek, ali dolazimo gdje god treba s tim da je u cijenu paketa uključen putni trošak do 60 km. Volimo putovati i otkrivati neistražene kutke Lijepe naše, ali Europe i ostatka svijeta. Naš studio ne poznaje granice, a i volimo da su nam putovnice pune lijepih uspomena, koje i stvaramo zajedno s Vama. 

Vidjeli smo Vaše fotografije na Facebooku/Instagramu, no zanima nas možemo li
negdje vidjeti cijelu galerija s vjenčanja?

Možete, slobodno nam se javite na naš mail ili putem društvenih mreža (Facebook – Instagram) kako želite vidjetu našu galeriju. 

Možemo li kombinirati pakete?

Naravno, paketi u brošuri su složeni tako da svatko uspije pronaći nešto za sebe, no razumijemo da svatko ima drugačije potrebe te da nekome nešto iz paketa nije potrebno ili naprotiv – želi nešto više. Slobodno nam se
javite i razgovorom ćemo doći do rješenja Vaših želja. 

Dajete li i „sirove“, odnosno neobrađene fotografije?

Ukratko – ne. Tokom dana “ufotkamo” i do 7000 tisuća fotografija. One sve prolaze kroz selekciju i obrađuju se one najbolje koje Vi na kraju i dobijete. 

Htjeli bismo određenu pjesmu za kratki video spot. Je li to izvedivo?

Kako bi naša kreativnost došla do izražaja, preporučili bi da nama ostavite na izbor glazbu za kratki video. Ukoliko inzistirate na određenoj pjesmi, javite nam se pa ćemo vidjeti što možemo napraviti u vezi s tim. 

Nismo sigurni oko datuma vjenčanja. Do kada Vam moramo konačno javiti?

Najbolje što prije. Kako kažu „fotograf kojega ste vidjeli danas i o kojemu razmišljate večeras će sutra biti rezerviran jer ga je netko jučer vidio.“ – Neki datumi nisu toliko atraktivni tako da je moguće da datum bude slobodan čak i dva mjeseca prije, no neki datumi su rezervirani i godinu i pol unaprijed tako da je bolje što prije rezervirati fotografe. 

 

Preporučate li fotografiranje prije ili poslije dana vjenčanja?

Preporučamo fotografiranje prije iz razloga što se na tom opuštenom fotografiranju naučite na prisustvo
fotografa i samim time fotografiranje na dan vjenčanja ide lakše i opuštenije. 

Koliko dugo se čeka na isporuku svih gotovih materijala?

Budući da svoj rad temeljimo na kvaliteti fotografija i videa te više puta prolazimo obrađeni materijal u želji da sve bude vrhunski, vrijeme isporuke materijala je od 30 do 180 dana, kako i piše u ugovoru.
Proces obrade fotografije je gotovo jednako važan kao i samo fotografiranje budući da prilikom obrade fotografija
odabiremo najbolje fotografije i samom obradom dodajemo naš stil. Zbog toga Vas molimo za razumijevanje. 

Sviđa nam se sve i odlučili smo se za Vas. Što je sljedeće?

Ukoliko se nalazite u blizini Osijeka, preferiramo sastanak na kavi i daljnji dogovor. Na dogovoru se upoznajemo, vidimo koje su točno Vaše želje i koliko je moguća njihova izvedivost, potpišemo ugovor i Vi plaćate predujam koji iznosi 500,00 kuna.

Nakon potpisivanja ugovora i plaćenog predujma, termin je 100% rezerviran i mirno možete nastaviti planirati ostale stavke za dan Vašeg vjenčanja.
Ukoliko se ne možemo vidjeti, čujemo se telefonski ili mailom i riješimo sve oko ugovora i plaćanja predujma.